Please Wait
Detail of the artwork by Andrea Sala and some chromatic variation over the walls coming from the projection of the green light of the crystal and the refraction coming from the window on the small courtyard.
Please Wait
Chromatic project supporting the architectural project by De laFeld and Di Lorenzo Architects. A sequence of colours at the entrance gradually conduces visitors inside the building.
Please Wait
A series of chromatic whites interacts with natural and artificial lights, projecting colored shadows over the walls.
Please Wait
Reception. The complementary contrast between the pale blue of the ceiling and the birch internal surface of the work by Andrea Sala, underlines its radiant rosy shadows.
Please Wait
Hallway. The chromatic intervention is thought to develop the aesthetic potential of the architectonic volumes and of the work by Andrea Sala.
Please Wait
Hallway. The passage from cold tones to warm tones fallows the cycle of sunlight. Colours don't overtop the observer, they create an harmonic and changeable atmosphere.
Please Wait
Conference room. Sand and sky shade make an optimal chromatic climate for every moment of the day.